Uw browser ondersteunt blijkbaar geen CSS (stijlbladen). Alhoewel we ervoor zorgen dat de informatie op deze site ook zonder CSS te bekijken valt, raden we toch aan om een recentere browser te gebruiken. Als recentere browser raden we u aan te kiezen uit: Firefox of Internet Explorer

Copyright

Deze website is laatst aangepast op 01-12-2007.

Een gevalideerde website

De webmaster heet u van harte welkom op de website van Anthos. Deze website is met respect voor de standaarden ontwikkeld. De validate van deze website door het W3C is een bevestiging van deze vooropstelling. Onderstaande pictogrammen verwijzen u door naar de validators van het W3C zodat u indien gewenst dit altijd kan controleren.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.0

De webmaster

De webmaster van deze website is Thomas Van Eyck (come2mystic@hotmail.com). Indien u een technisch tekort vaststelt of eventuele commentaar heeft in verband met de website, kan u dit altijd melden aan de coördinator via het contact-formulier of aan de webmaster via laatstgenoemd emailadres. Wij streven naar een zo gebruiksvriendelijke en volledige website en proberen hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en noden van de gebruiker.

Auteursrecht en bronnen

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Anthos heeft toestemming voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten op deze website in geval het materiaal geen eigen creatie is. In geval van eigen creatie wordt conform de auteursrechtwetgeving automatisch het auteursrecht toegewezen aan Anthos. Voor meer informatie kan U altijd contact opnemen met de webmaster of de coördinator op bovenvermelde wijze.